September 2020

Hej,

Sommarsäsongen närmar sig sitt slut och augusti månad bjöd på en hel del värme, vilket vi kan behöva inför den stundande höst- och vintersäsongen.

September ser ut att bli en kreativ månad på flera plan. Såväl yrkesmässigt som på det personliga planet. Nu är också en bra tid att fördjupa sig i olika ämnen eller gå den där kursen som du funderat på en tid. Försök att umgås med likasinnade och stärk era färdigheter tillsammans.

Nu verkar också en del från det förflutna göra sig påmint på ett eller annat sätt och det är dags att du släpper taget om det som har varit och som du inte kan påverka. Speciellt om det är smärtsamma saker. Försök att komma till en acceptans att det som har hänt, har hänt men skapa också ett avslut. Låt det inte få påverka dig längre.

Med det förflutna så rör det också upp en hel del känslor och känslorna styr mycket över lag den här månaden. Så försök att hålla dig jordad och centrerad så mycket du kan.

Globalt sett så verkar september månad påverkas av elementet luft och det kan bli en händelserik månad. Det rör om i energierna i världen och kan tyda på att maskulin energi kommer fram mer. Det kan vara relaterat till att styrande män rör om i grytan på ett eller annat sätt. Det behöver inte nödvändigtvis vara till något negativt. Kommunikationen kommer att flöda och det verkar bli någon form av uppvaknande eller aha-upplevelse.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag