Snömåne

Hej,

Nu är det dags för fullmåne igen. Fullmånens energier kan du även nyttja både dagen före och dagen efter fullmånen men det här inlägget publiceras på självaste dagen för fullmånen – 27 februari.

Den här gången kallas månen för “Snömåne” och handlar om övergång, förnyelse, hopp och förändring samt att kunna följa flödet. Ta hjälp av månens energier för detta och omfamna den stundande tiden av förändring som kommer. Snömånen är också en markering för att ljuset kommer åter

Du kan visualisera hur du är täckt med snö och att dina bördor och bekymmer lättar i takt med att snön smälter och våren tar vid.

Nu är ett ypperligt tillfälle att få en nystart och släppa det som varit. Följ dina drömmar och mål. Funderar du på att flytta eller byta arbete är läget bra för detta just nu.

Månen den här månanden kan även ge dig en påverkan på bukspottkörteln, mag-tarmkanalerna samt ögon och öron så var observant.

3 tips för fullmånen

✪ Ladda dina kristaller
Lägg dina kristaller i t.ex. fönstret där månens sken når fram till dem eller lägg dem ute i snön och låt månens ljus omfamna dem.

✪ Meditera
Lyssna på eller skriv en fullmånemeditation och få hjälp att släppa det som varit och förbereda dig på det nya som skall komma.

✪ Ge dig vägledning
Använd gärna min orakelläggning som du finner här nedan för att ge dig själv vägledning.

Varje månad kommer ett nytt inlägg ang. fullmånen. Här nedan ser du en översikt på fullmånen för 2021:

Vargmåne
28 januari

Snömåne
27 februari

Maskmåne
28 mars

Rosa måne*
27 april

Blomstermåne*
26 maj

Jordgubbsmåne
24 juni

Bockmåne
24 juli

Störmåne
22 augusti

Skördemåne
21 september

Jägarmåne
20 oktober

Bävermåne
19 november

Köldmåne
19 december

*= Den här gången är det även supermåne!

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag