Stå i din kraft

Hej,

Våren närmar sig och solen börjar titta fram allt mer. En underbar tid då allt väcks ur sin vintervila. I dagens inlägg tänkte jag berätta lite om att stå i sin kraft. Hur du kan göra det och varför det är viktigt. För genom att stå i sin kraft går man på djupet av sig själv och hittar sin sanna röst – sin inre styrka.

När du blir medveten om när din kropp säger att något är fel och väljer att göra något åt det – det ger dig en ny syn och respekt för människorna omkring dig och gör att du slutar vara dömande och istället ser det goda i alla. Det ger dig också förståelsen för att varje handling har ett ursprung och genom att gå på djupet och finna ursprunget kan man också få förståelsen som gör att man får insikten i det. Insikten i sin tur kan leda till en acceptans och med det en frigörelse.

Det finns ett direkt samband mellan andligt uppvaknande och inre kraft. Ju mer vi slutar ge bort vår kraft, desto snabbare kan vi utvecklas på vår andliga väg. Genom att aktivt göra val för sin egen resa/upplysning som t.ex. känna in vad du känner inför en situation, fråga eller val. Att om någon frågar dig om ni kan ta en fika ihop någon dag – att du tar dig tiden och känner in om du verkligen vill det eller behöver det. Personen som frågar kanske har andra avsikter än att bara fika och du kanske ofta blir dränerad av era sammankomster för att personen är en “energitjuv”. Då tappar du lite av din kraft.

Senaste tiden har handlat mycket om relationer och ärkeängel Andariel har varit starkt närvarande. Genom att se över sina relationer och släppa de som inte stärker dig, höjer du din vibration och blir än starkare i din kraft. De senaste två åren har jag aktivt jobbat med relationer och kapat band. Relationer som har sänkt min energi och utnyttjat min kraft. Det i sin tur har resulterar i att jag inte har så många starka relationer runt omkring mig idag, men de jag har – är starka och tillsammans stärker vi våra energier och höjer vår kraft.

Några sätt som vi stärker vår kraft på kan vara att:
♥ Vi tar ansvar för allt vi upplever
♥ Vi vet att vi inte är offer för någon eller en situation
♥ Vi är medvetna om att vi skapar vår verklighet tillsammans
♥ Vi minimerar självbedömning, självkritik och självskuld
♥ Vi är ansvarig för vår egen verklighet, inte ansvarig för någon annans upplevelse
♥ Vi vet att omvärlden är en återspegling av vår inre värld

Kraften till förändring ligger alltid inom dig och när du börjar göra skillnad och lysa ditt ljus så kommer andras ljus att lysa. Det kommer i sin tur leda till en positiv förändring i ditt liv och det resulterar i en förbättring av både ditt och andras liv.

Några kristaller som kan vara bra att jobba med för att stå i sin kraft är bl.a. Amazonit, Tigeröga, Karneol, Citrin, Bronsit, Blodsten och Hematit, (Länkarna öppnas i nytt fönster)

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag