Vara i flödet

Hej,

Den här månaden tickar på och vi har redan passerat mitten av månaden. Här lyser flitens lampa och kreativiteten flödar. Jag arbetar med flera olika projekt samtidigt och det ska bli kul att få delge er lite längre fram vad jag arbetar med.

I det här inlägget tänkte jag prata lite om att vara i flödet. Det andliga flödet. Mycket om att vara i flödet handlar också om att man ska ha tillit till att den information man får till sig från änglarna/andevärlden – att den är korrekt. Man ska också lita på sin intuition – sin magkänsla.

Det kan ta tid att lära sig att vara ett med flödet men om du fokuserar på tillit kommer du lång väg. Genom meditation stärker du kontakten med dig själv och universum, vilket på sikt hjälper dig att stärka din intuition och dina förmågor.

Se budskap i vardagen och ta in dem. Vad vill de säga med budskapet? Kan du förstå budskapet? Eller kanske kommer budskapet som en bekräftelse och tröst.

Du kanske ser en fjäder på din promenad, finner ett mynt, klockan kanske visar jämna siffror som t.ex. 13:13, 11:11 22:22 o.s.v. Du kan också få budskap genom musik och låtar som spelas på radion, tv-program som samtalar om just det du behöver veta här och nu m.m.

Oavsett vilket, ta till dig budskapet. Ha tillit till att det är meddelanden från universum till dig. Tveka inte. Genom att inte tveka utan istället tro på budskapet, bygger du upp din tillit och det är när du har full tillit som du lever i flödet.

Händelser, projekt och situationer blir till det dom ska bli och nödvändigt vis inte som du tänkte dig från början. Försök då ha tillit till att allt är precis som det ska vara och släpp tanken på att det inte blev som du tänkte. Åter igen – ha tillit.

Var i flödet – följ flödet och arbeta med dig själv, dina drömmar och mål. Känn och se kärleken i alltet. Välj att se det positiva i allt och alla. Välja glädje och kärlek.

Du har väl hört om uttrycket “Go with the flow” och det är precis det du ska göra..

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag