Vårstädning

Hej,

Våren är äntligen här och vad passar bättre än att vårstäda hemmet! Givetvis kan du nöja dig med att damma, skura o.s.v. Men när du gjort det så kan du göra en energirening också. För att lätta upp energierna i hemmet.

Det finns många olika sätt du kan rena och lätta upp energierna i hemmet på. Ett av dem kommer jag berätta mer om här i dagens inlägg och det är just genom att använda vit salvia. Rökelsen har använts under lång tid och ursprungsbefolkningen i Amerika tros vara de första att använda salvia. Salvian har många användningsområden och kan användas till allt ifrån att driva ut andar, ceremonier, rening, kalla på andar m.m.

När du utför reningen så sätt dina fönster lite på glänt så du får ett genomdrag i hemmet. Tänd rökelsen och blås ut eldslågan. Håll därefter ett eldfast fat under när du går omkring ifall det skulle falla ned lite glöd. Gå runt i varje rum och dra rökelsen runt i rummets form, medsols. Ta extra i hörnen då energier har en benägenhet att samlas där.

Kalla in änglarna genom en liten bön. Säg bönen i varje rum.

Jag kallar på ärkeänglarna Mikael, Raphael, Gabriel och Uriel
för att hjälpa mig rena rummet från låga och oönskade energier.
Jag ber om att rummet ska fyllas med ljus och kärlek från
de högsta och bästa energierna.

Lägg märke till hur röken flödar under tiden du utför reningen. Om du har tung/negativ energi i ditt hem så kommer röken se ut som på bild A. En lång smal “stråle” eftersom att energin trycker ihop röken.

Stanna upp av och till under reningens gång och se hur röken förändras. Den kommer se ut mer och mer som på bild B. Det beror på att röken får mer utrymme eftersom energierna lättat.

Du kan upprepa proceduren med jämna mellanrum under året. Ibland kanske du till och med vill ta ett extra svep med salvian när du haft en energitjuv på besök 😉

I min butik hittar du olika varianter, vit salvia, vit salvia med drakskydd & palo santo. Inom kort kommer även florida water och sweet grass flätor m.m. Klicka på namnen så öppnas länkar till produkterna i ett nytt fönster.

Skriv gärna och berätta om du renat och hur du upplevde det. Och om du tyckte om inlägget, klicka gärna på hjärtat här nedan.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag